Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Minižáci a přípravka » Výsledky turnajů

Playminihandball Stupava 2016 - minižáci druzí z 30 týmů.

publikováno 23.05.2016 (aktualizováno 25.05.2016)

Jak se již stalo tradicí v polovině května jezdíme hrát do slovenské Stupavy na turnaj pro minižáky a přípravku Playminihandball  Letos,v pátek 20.5.2016, po ranním vyfocení ve škole, vyrazilo směr Stupava našich 9 minižáků v plné síle aby se vrátili v neděli 22.5.2016 se spoustou šrámů a bolístek, zcela vyčerpaní, ale přesto štastní, protože obsadit na takovém velkém turnaji z 30 týmů druhé místo je obrovský úspěch. Jako třešničku si dortě si vezeme domů také individuální ocenění a to Mira Kovařík jako nejlepší brankář turnaje a Tomáš Koníček jako nejlepší střelec turnaje. také v All Stars těch nejlepší na turnaji jsme měli zastoupení a to Miru Kovaříka v jedné z branek. Co však těší ještě více je soudržnost celého týmu na hřišti i mimo něj!


Výsledky ze skupiny:  PÁTEK
TJ Sokol Sokolnice – SK Talent Dunajská Streda  A   8 : 8
TJ Sokol Sokolnice - Jiskra Havlíčkův Brod   10 : 5
TJ Sokol Sokolnice - Slovan Modra 15 : 7


SOBOTA
TJ Sokol Sokolnice - HC Stupava B  15 : 8
TJ Sokol Sokolnice - MHC Bardějov A   11 : 6
TJ Sokol Sokolnice - SK Kuřim 13 : 8


Hned první utkání s holkama z Malacek  ukázalo, že ve skupině nebude lehkých soupeřů a že máme jednu z těch těžších skupin což se v průběhu turnaje potvrdilo. Přestože jsme byli vždy o gól před holkama tak těsně před koncem jsme se museli rvát o remízu což se nakonec podařilo. Jiskra Havlíčkův Brod - houževnatý soupeř hrající tvrdou osobní obranu nám nedal ani kousek hřiště zadarmo a o vítězství jsme rozhodli až na konci zápasu. Také Slovan Modra hrál velmi dobře, ale Mira Kovařík v brance ukazoval co umí  takže jsme se těšili z vítězství.


Po pátku jsme měli turnaj velmi dobře rozehraný a Tatran Stupava B v sobotu ráno  nebyl soupeř který by nás ohrozil i když sil pomalu ale jistě ubývalo. Po výhře nad MHC Bardějov A bylo jasné že budeme ve skupině první a tak zápas s Kuřimí byl možností jak pošetřit síly před dalšími těžkými zápasy. V brance se dařilo opět Mirovi a taky Anika Unge nastřílela během soboty spoustu gólů.

NEDĚLE - čtvrtfinále

TJ Sokol Sokolnice - HC Stupava A  8 : 7

Tak tohle utkání nebylo zrovna pro kardiaky, protože i zdraví jedinci na konci zápasu lapali po dechu a měřili si tep. Soupeř hrál velmi urputně a tvrdě, některé zákroky zejména zezadu nechal rozhodčí bez povšimnutí takže bylo nutné mít dostaek odvahy k překonání obrany soupeře. Vše začalo pro nás dobře, rychlé vedení 2:0, Mira opět kouzli v brance, ale pár technickách chyb, sporné výroky rozhodčích, nepovedené střely a v polovině utkání byl stav 4 : 4 a pak se přelévalo vedení ze strany na stranu. V poslední minutě za stavu 7:7 ztrácíme v útoku míč a soupeř se hrne na Miru v brance. Ten vytahuje excelentní rozštěp a chytá aby vzápětí vyhodil dopředu na své spoluhráče. Z postupného útoku pak Tomáš Koníček dává pět sekund před koncem gól na 8 : 7 pro nás. Posledních 5 sekund se pak zdálo být půlhodinou zejména když pak letěla střela na naši bránu přes celé hřiště , ale všichni fanošci ji tlačili mimo bránu což se podařilo. Jsme tedy v semifinále! Uff.

Semifinále

TJ Sokol Sokolnice - Talent Dunajská Streda B   14 : 9

Holky z Dunajské Stredy jsou určitě jedny z nej na Slovensku. Pohyblivé, technicky velmi dobře vybavené bojovné.........Co však asi rozhodlo byl výkon Miry Kovaříka v brance. Když holkám chytnul třetí sedmičku za sebou, nechtěl tu další nikdo střílet takže to vypadalo že to bude muset zkusit trenérka......Výkon všech nakonec slavil úspěch a my se těšili na finále s nám dobře známou Ivankou pri Dunaji.

Finále

TJ Sokol Sokolnice - Ivanka pri Dunaji  6 : 12

Repríza finále z nedávného turnaje v Bohunicích. Tým Ivanky se posílil o jednoho hromotluka z ŠK Bratislava a nám naopak celý turnaj chyběla zraněná Verča Machálková (a to tak že dost). Soupeř na nás vlítnul a brzy vedl 5:1. Bohužel náš tým nedokázal rychlejšímu a fyzicky většímu týmu vzdorovat a boj o zlato prohrál, ale určitě se nemá za co stydět. Vždytˇ z devíti hráčů pouze 2 (Karolína Sedláčková a Anika Unge) jsou ročníky 2005 takže ten "zbytek 2006" se může poprat o zlaté medaily na příštím Playminihandball 2017.

Netěší nás jen výsledek. Možná ještě důležitější je, že se vytvořila na turnaji skvělá parta, která táhla za jeden provaz na hřišti i mimo něj. Zmrzlinový pohár za stříbro si tedy doma " U Husara" zaslužili opravdu všichni.

Kdo to byl?

Mira Kovařík Br., Anika Unge, Tomáš Koníček, Barča Machálková, Petr Kučera, Šimon Sláma, Adam Fojtů, Viktor Brabec, Karolína Sedláčková.

Kompletní výsledky turnaje najdete tady: www.playminihandball.com

Díky moc všem kteří mají podíl na tom, že děcka můžou na takový turnaj jet.

A taky článek k turnaji ve slovenském tisku (vlastně slovenskej tlači).

http://zahori.sk/35868/70-druzstiev-na-najvacsom-minihadzanarskom-turnaji-v-stupave/

Družstvo minižáků Sokol Sokolnice na Playminihandbal 2016

 

 

 

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery