Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv » Výsledky turnajů

Turnaj v Zubří prověřil naše mladší žáky

publikováno 07.12.2015

Celkem sedm týmů se sešlo na turnaji mladších žáků v Zubří ve dnech 4.-5.12.2015. A obsazení bylo opravdu skvělé. Tatran Prešov A, B, Domácí týmy Zubří A, Zubří B, maďarská Tatabanya a Velké Meziříčí. Turnaj se hrál asi tím nejspravedlivějším způsobem každý s každým vždy 2x15 minut takže docela slušná porce pohybu. Naši mladší žáci skončili přesně v polovině startovního pole s bilancí 3 výhry a tři prohry. Značně oslabený tým, kdy chyběl Martin Jandl, Milda Tenk a v sobotu taky Martin Máša si musel půjčit brankáře Zdeńka Plíhala z Telnice. Na lavičce tak seděl v sobotu pouze jeden náhradník, což bylo v porovnání s ostatními týmu žalostně málo. Přes velké improvizace v sestavě jsme nezanechali špatný dojem a za čtvrté místo v nabité konkurenci se nemusíme stydět. Turnaj vyhrálo domáci Zubří A, před Prešovem A a maďarskou Tatabanyou.

Výsledky: Sobota 4.12.2015

TJ Sokol Sokolnice - Tatran Prešov A  2 : 23

TJ Sokol Sokolnice - Tatabanya  8 : 23

TJ Sokol Sokolnice - Velké Meziříčí 14 : 10

TJ Sokol Sokolnice - HC Zubří A  8 : 32

Neděle 5.12.2015

TJ Sokol Sokolnice - Zubří B  20 : 6

TJ Sokol Sokolnice - Tatran Prešov B  11 : 10 (poločas 4 : 8)

Sestava a střelci branek:

Zdeněk Plíhal (Br.), Lukáš Koníček 23, Tomáš Koníček 12, Jochamn David 12, Hodinka Tomáš 8, Pavel Povalač, Vojta Wajda, Kadlec Petr. V neděli pak hrál taky Martin Máša, který má v zápise 7 gólů, ale určitě dal více (10?) a zapisovatelé je nezapsali.


Improvizovaná sestava v prvním zápase proti Tatranu Prešov neměla šanci klást velký odpor takovému celku jako je Tatran Prešov. Tatabanya pak byla pro nás velkou neznámou, ale přes zlepšený výkon jsme na soupeře nestačili. Naopak Velké Meziřící, druhý tým ligy Vysočiny jsme i v oslabené sestavě přehráli lepším kolektivním výkonem. Tajně jsme doufali, že sehrajeme vyrovnamé utkání se Zubřím A (pozdější vítěz turnaje), ale improvizovaná sestava a jeden hráč na střídačce byl pro nás velkým handicapem i když všichni hráči podali výkon na hranici svých možností.

V neděli jsme jen doufali, že přece jenom přijede Martin Máša (přijel!!) a naší hře to bylo hned poznat. Začali jsme hrát svoji hru, proti Zubří se dařila i střelba takže o výsledku bylo rozhodnuto již o poločase. Doslova infarktové utkání nás čekalo na závěr turnaj. Tatran Prešov B nebyl vůbec lehký soupeř a když jsme nezachytili začátek zápasu, zdálo se, že odejdeme poraženi. Poločas 4:8 pro našeho soupeře. To co předvedli naši kluci v poločase druhém však bylo něco za co zaslouží velkou pochvalu. Zavřeli obranu, začali hrát tvrdě (ne ale zákeřně) a soupeř najednou nebyl schopen dát gól. V útoku se pak byli schopni Lukáš a Martin Máša prosadit a tak minutu před koncem bylo vyrovnáno. Když Tatran ztratil v útoku míč byla 25 sekund před koncem utkání šance strhnou vítězství na naši stranu. To se podařilo Lukášovi Koníčkovi 5 sekund před koncem střelou z devítky, která znamenala naše vítězství a tudíž čtvrté místo.

Výsledky určitě ovlivnila naše marodka, ale "zbytek" týmu hrál na hranici svých možností. Ani v plné sestavě asi nebudeme porážet pravidelně soupeře jako je Tatran Prešov či maďarská Tatabanya, kteří se řadí mezi evropskou špičku se zázemím prvoligových celků. Jen pro zajímavost kluci z Tatranu Prešov již v tomto věku trénují 5x týdně, k tomu rehabilitace, pravidelné turnaje po Evropě, soustředění, samozřejmostí je profesionální trenér. Kluci zaslouží pochvalu. I přes marodku většinu utkání odbojovali a proti Prešovu B předvedli, že házenou hrát umí. Většina ukázala, že jsou zase o kousek dále v házenkářském umění a tento turnaj je určitě posune dále.

Díky všem fanouškům, kteří jeli s námi a nedostali při posledním utkání s Prešovem B infarkt.

 

 

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery