Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv » Výsledky turnajů

Holiday Cup Zlín odehrán

publikováno 28.08.2015 (aktualizováno 31.08.2015)

4 výhry, jedna remíza a dvě prohry - celkové 5. místo

V pátek 28.8.2015 začal třídenní turnaj  mladších žáků - Holiday Cup Zlín. V kategorii mladší žáci (již hrají ročníky 2003 a 2004) je 14 týmů rozdělených do 2 skupin po sedmi Hraje se dvakrát 15 minut. Za úmorného vedra jsme v pátek odehráli 2 utkání ve skupině a to:

TJ Sokol Sokolnice - Vršovice   19 : 11

TJ Sokol Sokolnice - Vsetín  19 : 10

V "nové" sestavě hráli mladší žáci poprvé a tak jsme byli zvědaví jak se jim bude dařit. Sestava Tenk Miloš, Koníček Tomáš, Jandl Martin, Koníček Lukáš, Martin Máša, Petr Kadlec, Pavel Povalač,Tomáš Hodinka a Jochman David ( v sobotu a v neděli pak taky Mira Kovařík) si poradila se soupeři velmi dobře a "nadělila" jim dvakrát 19. V brance poprvé chytal Miloš Tenk (začal dobře) a první gól v životě si připsal taky Petr Kadlec. Uvidíme jak se nám bude dařit dále.

V sobotu 29.8. nás čekají postupně další zápasy ve skupině s:Topolčany (SK), STM Olomouc, Karvinou A a Polankou, tedy se soupeři zvučných jmen.

V neděli 30.8. pak budeme bojovat o konečné umístění.

Sobota 29.8.2015 nám přinesla zdatné soupeře, ale nejprve výsledky.

TJ Sokol Sokolnice - Topolčany (SK) 15 : 13

TJ Sokol Sokolnice - STM Olomouc 12 : 17

TJ Sokol Sokolnice - Karviná 11 : 14 (poločas 8 : 6)

TJ Sokol Sokolnice - Polanka 17 : 11

Po ranních zmatcích v rozlosování nakonec hrajeme první zápas oproti původnímu plánu trošku později. Topolčany byl dobrý soupeř, ale celý zápas tahal za kratší konec provazu a pokud se nám přiblížil tak jsme dokázali zareagovat brankou. Zápas s STM Olomouc byl dlouho také vyrovnaný. Soupeř byl urostlejší, s šiřší lavičkou a to rozhodlo, ale kluci podali velmi dobrý výkon, který gradoval ještě v dalším zápase proti Karviné! Vynikající první poločas, kdy jsme měli ještě dost sil na to rvát na na brankovišti a sbírat tak fauly a proměnovat sedmičky. V druhém poločase Karviná stáhla obranu na šestku, ubylo prostoru a sil a Karviné se podařilo zápas otočit. Přesto výborný zápas z obou stran. Pochvala trenérky Karviné na naši adresu určitě potěší.......Poslední večerní zápas s Polankou pak byl možností vyzkoušet další herní varianty proti slabšímu soupeři, který se zejména v prvním poločase držel velmi statečně.

V neděli 30.8. hrajeme zápas o umístění. Protože jsme skončili ve skupině třetí (před námi pouze Olomouc a Karviná) s bilancí 4 výhry a 2 prohry budeme hrát kolem poledne o páté místo s polským Chrzanovem. Již nyní ale můžeme říct, že umístění na 5. nebo 6. místě ze 14 účastníků, ale hlavně předvedená hra je velkým příslibem do bojů o body v novém ročníku Jihomoravské ligy.

Zápas o páté místo:

TJ Sokol Sokolnice - Chrzanów (PL)  16 : 16   (poločas 7 : 11)  na sedmičky  2 : 0

Obrovské drama s dobrým koncem nás čekalo v nedělní boji o páté místo. První poločas byl asi z naší strany nejhorší na celém turnaji. Bez bojovnosti, nepřesně, pokyny z lavičky jako by trenér vůbec nedával. Výsledkem byla poločasová prohra o 4 branky a proto došlo o přestávce na "mytí hlav" nejen fyzicky. Do druhého poločasu jako by nastoupilo jiné družstvo. Hlavně oba Martinové (Jandl a Máša) začali hrát to co hráli předešlé dva dny a hned bylo vše jinak. Soupeř znejistěl, zabrala osobní obrana na nejlepšího polského střelce a tak 40 vteřin před koncem zápasu vyrovnáváme. Poslední útok soupeře se daří přerušit takže vše rozhodují sedmimetrové hody (3 na každé straně). Do branky se staví Lukáš Koníček, což možná soupeře zaskočilo. První polskou sedmičku chytá. Martin Máša naopak naši první sedmu dává. Když pak Lukáš Koníček chytá i sedmičku druhou vypadá to s námi hodně dobře. Druhou naši sedmu pak střílí pro změnu Lukáš Koníček a s přehledem dává takže se po velkém boji přece jenom radujeme z 5. místa. Škoda jen těch nervů.......Po zápase nás trenér polského týmu chválí za výkon, ale asi neměl na mysli první poločas.

Sestava a střelci branek:

Miloš Tenk br., Mira Kovařík br., Martin Máša 39, Lukáš Koníček 29, Martin Jandl 16, David Jochman 10, Tomáš Koníček 10, Tomáš Hodinka 4, Petr Kadlec 1, Pavel Povalač.

V bojích o medaile vyhráli své zápasy vždy týmy z naší skupiny, takže konečné pořadí bylo 1. STM Oloumouc 2. HK Bojnice 3. HCB Karviná 4. Zlín 5. Sokolnice 6.Chrzanow (PL) 7. Topolčany (SK) 8. Dukla Praha...........Může nás jenom těšit, že jsme jak s prvním tak s třetím týmem odehráli naprosto vyrovnané zápasy.

Díky všem rodičům za pomoc a podporu a taky že to všichni v tom horku vydrželi.

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery