Úvod » Minižáci a přípravka » Výsledky turnajů

Oba poháry za první místo z DP Stavební jedou do Sokolnic

publikováno 02.03.2015 (aktualizováno 13.03.2015)

Jako obhájci prvního místa v kategorii minižáků z loňského ročníku DP Stavební jsme odjížděli letos 1.3.2015 do Nového Veselí na tento turnaj opět. Letos jsme vzali také přípravku a výsledkem je nejen obhajoba prvního místa v kategorii minižáků, ale také první místo přípravky. O tom jak velký je to úspěch sokolnické házené svědčí počty družstev v jednotlivých kategoriích a to v kategorii minižáci 22 a v kategorii přípravek pak 16 !

Kategorie minižáci (2004/2005)

Zápasy ve skupině:

TJ Sokol Sokolnice - Havlíčkův Brod B   9 : 9

TJ Sokol Sokolnice - Újezd u Brna B       10 : 3

TJ Sokol Sokolnice - Kuřim A    11 : 5

TJ Sokol Sokolnice - HCB Strakonice   10 : 5

Kdo viděl první zápas tak určitě v obhajobu zlata nemohl uvěřit. Odehráli jsme typický první zápas se spoustou technických chyb, někteří hráči ještě spali a ještě minutu před koncem jsme prohrávali o 2  góly!! Další dva zápasy se nesly v duchu velkého zlepšení všech a zápas s HCB Strakonice pak rozhodoval kdo postoupí ze skupiny do bojů o medaile. V tomto utkání se zejména v druhé polovině ukázalo, že umíme zahrát i na silné soupeře a mohli jsme se těšit na finálové zápasy.

Finálová skupina:

TJ Sokol Sokolnice - Újezd u Brna A    6 : 5

TJ Sokol Sokolnice - Telnice A       9 : 5

TJ Sokol Sokolnice - Sokol Prostějov 7 : 7

Nejdramatičtější byl zápas s Újezdem, kdy se vedení přelévalo ze strany nastranu a často jsme také dotahovali náskok soupeře. V dramatickém závěru se nám podařilo strhnout vítězství na naši stranu, ale byly to nervy.....Telnice - těžký zápas, ale v druhé polovině odskakujeme, což nakonec rozhodlo. Sokol Prostějov přijel s urostlými borci a zase to byly nervy. Remíza je nakonec spravedlivá pro obě strany. Tým Prostějova byl však z turnaje vyloučen, protože měl v sestavě hráče ročníku 2003. V naší sestavě naopak hráli dva hráči ročníku 2006 - Tomáš Koníček a Míra Kovařík a nutno říci, že oba mají také podíl na zlaté medaili minižáků.

Sestava a střelci branek:

Míra Kovařík Br., Martin Máša 32, David Jochman 14, Tomáš Koníček 11, Anika Unge 5, Machálková Barča a Verča, Rolková Lucka.

Přípravka (2006 a mladší)

Zápasy ve skupině:

TJ Sokol Sokolnice - Prostějov B  7 : 2

TJ Sokol Sokolnice - Hav. Brod. G   8 : 1

TJ Sokol Sokolnice - Nové Veselí C   10 : 5

Jestliže u minižáků to byly nervy pak u přípravky to byla "nuda". Všechny tři soupeře porážíme s přehledem a jen čekáme koho potkáme ve finálové skupině.

Finálová skupina:

TJ Sokol Sokolnice - Kuřim A  8 : 4

TJ Sokol Sokolnice - Vel. Meziříčí C  8 : 4

TJ Sokol Sokolnice - Kuřim B 12 : 4

Jestli je potřeba někoho pochválit tak je to právě přípravka. Když se netrefil jeden, zaskočil druhý, když byla díra v obraně tak to zavřel  další a k tomu všemu dobře zachytal Míra Kovařík. Prostě kolektivní výkon na který bylo radost se dívat, plný bojovnosti a snahy. Všichni se výrazně zlepšili a pokud to tak bude pokračovat tak se určitě ještě nějaké medaile dočkáme.

Sestava a střelci branek:

Míra Kovaří Br.5, Tomáš Koníček 23, Viktor Brabec 15, Adam Fojtů 5, Šimon Sláma 3, Petr Kučera 2, Katka Tomešková.

Co dodat? Příští rok máme co obhajovat...........

Poděkovat musíme také za sportovní gesto hráčů a trenérů z Kuřimi a Havlíčkova Brodu, kteří souhlasili s posunutím svých zápasů ve chvíli, kdy měli hrát oba naše týmy v jeden čas.

Díky rodičům za zavezení na turnaj a trpělivost při delším turnaji než obvykle. Díky "výpočetnímu středisku" Lukáš Koníček a David Unge za zapsání všech našich gólu. Díky všem kteří jakkoliv přispěli k výše uvedeným výsledkům.

Kompletní výsledky turnaje najdete zde:

http://hazena.noveveseli.cz/clanky/2014-vysledky-dp-stavebni-cup-2015.aspx

a taky video:

https://www.youtube.com/watch?v=tDyxrSlWE6E&feature=youtu.be

Dalším turnajem bude Jihomoravská liga, kterou pořádáme my 14.3.2015 od 9:00 v telnické nafukovačce.

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz