Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv » Výsledky Jihomoravská liga 2014/2015 mladší žáci archív

Nabitý víkend mladších žáků

publikováno 30.11.2014

Tento víkend měli mladší žáci opravdu perný víkend. Nejprve v sobotu 29.11.2014 jsme hráli poslední podzimní utkání Jihomoravské ligy na hřišti KP Brno a v neděli 30.11.2014 pak na turnaji v Uherském Hradišti.

KP Brno - Sokol Sokolnice   5 : 16

V posledním utkání podzimní části Jihomoravské ligy jsme nastupovali na hřišti třetího týmu soutěže KP Brno a očekávali jsme velmi těžké a vyrovnané utkání. Domací se také ujali vedení 1 : 0 a pak dlouho gól nepadl, protože náš stroj se rozjížděl ztuha. Postupně jsme však soupeře začali přehrávat, hlavně obrana pracovala velmi dobře a nutila hráče soupeře ke střelám z dálky, které letěly vedle nebo je kryl Marek Kučera v brance. Domacím chyběl jejich nejlepší střelec a na jejich střelecké produktivitě to bylo znát. Výsledkem proto byl poměrně jasný výsledek v náš prospěch. Mladší žáci zatím v Jihomoravské lize neprohráli a přezimují tak na prvním místě bez ztráty jediného bodu!(Y) Toto umístění po podzimní části jim zajištuje postup do kvalifikace Házenkářského desetiboje, kde se utkají s kromě druhými Ivančicemi také s 1. a 2. týmem Zlínské ligy.

http://jmksh.chf.cz/match_report.aspx?id=36677&cmpid=1293

Mladší žáci sezóna 2014/2015 podzimní vítězové Jihomoravské ligy.

Podzimní pohár města Uherského Hradiště - neděle 30.11.2014

Právě na tomto turnaji měli naši mladší žáci se utkat s vítězem podzimní části Zlínské ligy, se Slavií Uherské Hradiště. Turnaj ještě doplnilo družstvo z Polanky a "mladšo - starší" družstvo se Zlína.

TJ Sokol Sokolnice - Slavia Uherské Hraiště  8 : 8

TJ Sokol Sokolnice - Polanka  14 : 7

TJ Sokol Sokolnice - HC Zlín  13 : 17

Hned první zápas s Uherským Hradisštěm  byl předpremiérou našeho souboje, který nás čeká v Házenkářském desetiboji a je jasné, že nás čekají velmi silní soupeři. Úvod utkání byl velmi nervózní, dlouho nemohlo žádné družstvo vstřelit gól. Pak vedli a byli o krok dále domací, ale nás pak zachránilo několik tyček a Marek v brance. V poslední minutě jsme měli míč, ale přestože se nám podařilo vystřelit tak jsme vítězství na naši stranu nestrhli. Remíza je ale spravedlivým vyjádřením poměru sil na hřišti.

Proti Polance zůstali na lavičce Lukáš Koníček, Radek Máša a Tom Koníček a tak měli možnost se ukázat také ostatní. Postupem ale bylo nutné tuto " základní" sestavu posílit, abychom houževnatého soupeře přehráli.

Družstvo ze Zlína bylo posíleno několika staršími žáky a na jejich hře to bylo znát. Nestačili jsme hlavně rychlostí, ale určitě nás můžou mrzet hlavně 4 neproměněné sedmičky. Družstvo Zlína vyhrálo všechny své zápasy, ale vzhledem ke složení odmítlo převzít první cenu za což jim byla udělena cena fair play a jejich výsledky se tak do turnaje nepočítaly. Turnaj vyhrálo domácí Uherské Hradiště díky skóre před námi, třetí byla Polanka. Nejlepší hráčem turnaje byl vyhlášen Lukáš Koníček.

Turnaj byl pro nás určitě přínosný, měli jsme možnsot si zahrát se silnými týmy a vyzkoušet si tak co nás čeká v Házenkářském desetiboji. Trenér bude mít určitě co klukům říct ještě musé potrénovat abychom v desetiboji obstáli.

Sestava: Marek Kučera, Radek Máša, Lukáš Koníček, Martin Máša, David Jochman, Vít Mikyska, Tomáš Hodinka, Tomáš Koníček, Martin Jandl, Pavel Linhart

Díky všem řidičům a fanouškům za podporu.

 

 

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery